TD Light – Spar ekonomi och miljö, All-Inclusive.

Överträffa dina miljömål, kom in under budget och gör större besparingar än du trodde möjligt.

TD Light har Sveriges kanske längsta erfarenhet av LED-belysning och erbjuder ett helhetskoncept där behovsanalys, produktutveckling, installation, marknadsledande och finansiering formar en helhet med bara fördelar. Vi ger dig möjlighet att optimera din ljusmiljö och samtidigt göra betydande besparingar både vad gäller ekonomi och miljö.

Det här är varför TD Light ger dig som kund en oslagbar trygghet och blir din bästa uppgradering:

Erfarenhet och kunskap. Sedan 2007 har vi levererat marknadsledande LED-belysningslösningar. Att vara framgångsrik i en bransch som utvecklas i en rasande takt under snart tio år är bara möjligt om du har solid kunskap, marknadsinsikt och ett uppdaterat sortiment i marknadens absoluta framkant till rätt pris.

Tillsammans med vår utvecklings- och tillverkningspartner  erbjuder vi ett heltäckande sortiment LED-belysning som täcker alla behov inom lager, industri, kontor, allmänna utrymmen och livsmedelsindustri. Inom- och utomhus.

Vi arbetar direkt mot våra fabrikers R&D-avdelningar och har stor erfarenhet av att specialanpassa och nyutveckla produkter som på bästa sätt svarar mot våra kunders behov.

LED-industrin är världsledande både vad gäller pris och kvalitet. Samtliga produkter i vårt sortiment är utvalda för att de erbjuder state of the art-kvalitet till marknadens kanske bästa pris. Vi har flera olika finansieringslösningar så vi enkelt skräddarsy en finansieringslösning som frigör ditt kapital samtidigt som du kan skörda fördelarna av att uppgradera din belysning.

Miljö. Våra produkter är återvinningsbara, saknar helt tungmetaller och är genom sin långa livslängd en fantastisk miljöinvestering. Den kanske viktigaste punkten. Kalla det totalekonomi, ROI, besparing eller ren och skär vinst. Oavsett vad kokar det ned till att det är en av de bästa affärer du kan göra. För din plånboks skull, för miljöns skull och för ditt företags goodwill.

Att uppgradera din organisations belysning kan vara din bästa investering. Någonsin. 
Det finns inget som talar för att energipriserna kommer att sjunka. Din befintliga belysning kommer inte bara att brinna ut, om din nuvarande belysning innehåller kvicksilver blir det dessutom omöjligt att köpa nya ljuskällor till den efter 2020. Ju snabbare du tar steget upp till LED-belysning, desto snabbare kan du börja dra nytta av besparingarna.

Om du sparar 1 miljon om året – varför vänta ett år till med uppgraderingen? 
LED-belysning spar pengar och miljö genom att lösa ett antal problem i ett slag:

Energibesparing. Högklassig LED-belysning förbrukar normalt omkring 60%-80% mindre energi än traditionell belysning. Våra produkter är garanterade att lysa med fullgott ljus i MINST 50.000 timmar. Många av våra produkter kommer under realistiska förhållande hålla avsevärt längre. De flesta konkurrenter våga lova som mest ”upp till 50.000 timmar”.

Underhåll. Vad är din årliga kostnad för att byta utbrunna lampor och lysrör? Genom ett byte till våra produkter försvinner den kostnaden under 10-15 år. Helt.

Ekonomisk besparing. Spar du 60% av din energi minskar du din elräkning med motsvarande siffra. Räkna bort 60% från energikostnaden för din nuvarande belysning så får du en indikation på vilka summor du kommer att spara.

Ljusmiljö. Vårt sortiment innehåller en stor mängd produkter som gör det möjligt att skräddarsy din ljusmiljö. Behöver du kraftigt ljusflöde av dagsljuskaraktär vid känslig industri- eller livsmedels produktion? Måste din belysning klara tuffa miljöer med korrosiva ämnen, väta och mekanisk åverkan? Skall belysningen smälta in i taket? Dimmas? Behöver du kunna justera ljustemperaturen? Närvarostyra? 
Vårt sortiment har lösningen på allt ovanstående och mycket mer.

Har du läst såhär långt förstår du att vi är den tryggaste och mest heltäckande belysningsleverantören du kan hitta. Vänta sen bara till du ser våra priser.

”Hur tänker du bidra till en bättre miljö? Köp våra SmartTube, vi bygger om dina existerande armaturer till LED. På så sätt bidrar du både med minskad energiåtgång och ett minskat sopberg! Win-Win!”

Eddie Andersson

Affärsutveckling, TD-Light