TD Light – Case Stories!

ICA MAXI Botkyrka.

Vi har fått ett fantastiskt ljus för våra varor och kunder. Lägger man sedan till miljöaspekten och den besparingen på vi gör på ca: 400 000SEK/år så blev detta beslut oerhört enkelt. TD Light med Stefan Nemeth i spetsen går den extra milen för att vi handlare ska bli nöjda, att känna trygghet och enkelhet med leverantörer som TD-Light underlättar vår vardag.

Jag kan inte säga annat än, -Ta kontakt med TD-Light, det kommer att göra din vardag så mycket ljusare!

Lasse Nilsson, MAXI Botkyrka

.

Proplate Oxelösund AB

I vår verksamhet är det viktigt med bra och rätt ljus, vi har därför varit kund hos TD Light under en lång tid.

Succesivt har vi uppgraderat vår belysning för att nå en nivå som ligger i linje med vår övriga verksamhet, högkvalitativ.

”On the cutting edge” är ett ledord för oss, vi vill att även våra leverantörer ska vara just det. TD Light levererar precis på den nivån.

Jan-Olof Thunberg, Maintenance Technician på ProplateOxelösund AB

.

OKQ8 Ringarum.

Miljön är viktig för oss på Ringarums Bensinstation AB därför valde vi TD Light som belysningsleverantör när vi renoverade OKQ8 Ringarum.

TD Light levererar en högkvalitativ belysning som kommer att ge oss låg driftskostnad och en hållbar framtid.

För oss var TD Light det självklara valet!

Stefan Wikström, VD på OKQ8 Ringarum

.

ICA Nära Grevie.

När TD-Light kom och presenterade deras retrofitlösning och kalkylen så blev jag såklart intresserad. Att få ett bättre ljus som är hållbart och sparar mig pengar, det lät ju nästan för bra för att vara sant. Det är klart att vi hade små problem på vägen, det är många olika armaturer att hålla reda på och inte alltid enkelt att få med allt. TD-Light fick mig att känna mig trygg, hanterade och löste de problem som dök upp.

Nu är hela konverteringen klar och jag är supernöjd med mitt nya ljus, jag sparar pengar från första dagen. Kalkylen håller, till 100%!

Ta kontakt med TD-Light de lovar det de kan hålla och håller det de lovar!

Johan Claar, Handlare ICA Nära Grevie

.

Miljöaspekten är fantastisk! Med ett bättre ljus för våra kunder och våra matvaror lyser fortfarande belysning som installerades utav td light för snart 10 år sedan och vi har sparat hundratusentals kronor på energikostnaden.

Conny Holmström

ICA-supermarket Oppeby, Nyköping